Safiyyah First Swimming Experience

hah, actually masa log in tetibe nampak title ni ada kat draft. mekasih ye cek suami. huhu..mntang-mentang tau password (malas nak tukar). so me as ur obedient wife tulis lah e?

Aku ada dapat email groupon so saje cuci mata tengak ape yang dia bg.. nampak je baby spa terus forward kt suami nak bawak safiyyah pergi. dapat je green light terus lah beli. call that spa and set appointment on 26th April 12pm. sangat tak sabar nak pergi. aku tau ada mak ayah dah hantar anak depa since 3 mo tp better late than never kn? ktorg g awl sbb nk breakfast and cuci kereta sekali. lgpn tempat tu a bit far and jem kalau lambat. kol 11 dh terpacak depan kedai. tengok closed lg tp ada org dlm kedai. so ktorg pn g lah mkn.. dah siap g lag park depan kedai tu. closed lg even dah kol 12. aku masuk je tanye dah bukak? dia kata dh, then aku tanya nape pintu tulis closed? huhu..lupa la tu.. safiyyah rileks lg time tu..salin baju ape sume.

safiyyah 1st person sampai and nak jadikan cerita, pool yg utk 1st timer xberapa nak bersih airnya even dah filter so deorg bg safiyyah pool besar. best ko. safiyyah nanges gak mula2 sbb pakai neck float tu kn. tak selesa agaknya. tapi dah lame2 kehulu kehilir..ibu ayah dia yang penat nak ngejar..janji awak happy dik. mmg best..nmpkk safiyyah beriya swimming.. belajar tendang2 air.kita pergi lagi nanti ye sayang?

Enjoy the short vid 🙂

 

Leave a Reply